В Одесі поліцейські розслідують обставини смерті новонародженої дитини

Причина смерті дитини буде встановлена після проведення судово-медичної експертизи

За фактом смерті новонародженого в лікарні Одеси слідчі розпочали кримінальне провадження. Відомо, що в місті Південне, жінка народила дитину в місцевій лікарні, втім новонародженому знадобилася негайна медична допомога. Саме тому, матусю з дитиною госпіталізували до одного з медичних закладів Одеси для надання новонародженому необхідної медичної допомоги. Про це повідомили в Головному управлінні національної поліції в Одеській області. 

Однак, вчора, 24 жовтня, немовля померло у лікарні. Як зазначили в поліції,  на пʼятий від народження день

“За вказаними фактами слідчими поліції внесені відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 2 статті 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство з позначкою “природня смерть”) та ч. 2 ст. 140 (неналежне виконання професійних обов'язків медичним або фармацевтичним працівником) того ж кодексу”, - йдеться в повідомленні поліції. 

Поліцейські встановлюють всі обставини подій. Причина смерті дитини буде встановлена після проведення судово-медичної експертизи.

“Коментарі” писали, що загалом протягом минулого тижня на Одещині народилось 188 маленьких українців. З 2 жовтня по 8 жовтня 2023 року серед малюків, що зʼявились на світ: з них 108 хлопчиків та 80 дівчинок. Про це повідомили в Департаменті охорони здоров'я Одеської обласної державної адміністрації.

Нагадаємо, що в Одесі правоохоронні органи розслідують смерть малолітніх двійнят, які померли при загадкових обставинах. За повідомленням лікарів, 4-річний хлопчик помер за місцем проживання, тоді як його сестричка, через кілька годин по тому, як потрапила до реанімаційного відділення.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися