На Одещині чоловік вкрав з будинку односельчанки чотири телефони: як він туди проник

Злодій вночі викрав телефони та втік, але поліція оперативно впіймала його

Поліцейські успішно затримали раніше судимого жителя Білгород-Дністровського району. Він проник до будинку односельчанки та викрав чотири мобільні телефони. Про це повідомляє ГУНП в Одеській області. 

Жителька сільської громади Старокозацької області звернулася до поліції після того, як невідомий чоловік увірвався до її будинку, взяв мобільні телефони, та втік з місця події. Проникнення стало можливим через незачинені вхідні двері.

Поліцейські, використовуючи оперативні дані, швидко встановили особу правопорушника. Виявилося, що це раніше засуджений місцевий мешканець, який вже здійснював подібні злочини.

Наразі слідчі під процесуальним керівництвом місцевої прокуратури повідомили чоловіку про підозру у викраденні чужого майна, поєднаному з проникненням у житло. Відзначимо, що саме це визначено частиною 4 статті 186 Кримінального кодексу України.

Як зауважив начальник поліції Білгород-Дністровського району Павло Бобчинський, правоохоронці вилучили викрадене майно у зловмисника та підготовили матеріали для суду. Чоловіку загрожує позбавлення волі на строк від семи до десяти років, і наразі слідчі вирішують питання щодо обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Досудове розслідування продовжується.

Нагадаємо, на Одещині судитимуть чотирьох жителів Білгород-Дністровського району за крадіжки. Поліцейські зазначили, що правопорушникам загрожує до восьми років позбавлення волі.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися