Крадій рибальського спорядження потрапив "на гачок" одеської поліції

На цьому тижні поліцейські Одеси розкрили справу про посягання на чуже майно

В Одесі двоє чоловіків, які займалися крадіжками велосипедів та рибальського спорядження були затримані. Про це повідомляє ГУНП в Одеській області. 

Бізнес-план не вдався

Один із фігурантів, який вже мав судимість за крадіжки, викрав п'ять велосипедів на вулицях Київського району. Всі ці транспортні засоби, загалом вартістю 35,5 тис. гривень, зберігалися у його помешканні в іншій частині міста. Його план був продати їх, але завдяки ефективним заходам поліції, фігуранта вдалося встановити та вилучити викрадене.

"Зібрався на рибалку"

Другий зловмисник скористався можливістю викрасти рибальське спорядження з автомобіля "Toyota", який був залишений на вулиці Єврейській. Зловмисник проник у салон автомобіля та викрав спальний мішок, посуд, спецкостюм, десять вудочок та інше обладнання для риболовлі. Правоохоронці розкрили цей випадок і вдало вилучили вкрадене майно вартістю понад 88 тис. гривень.

Яке покарання чекає на крадіїв

Обом фігурантам було пред'явлено обвинувачення у викраденні чужого майна, вчиненому повторно в умовах воєнного стану. За чинами, передбаченими статтею 185 Кримінального кодексу України, їм загрожує позбавлення волі від п'яти до восьми років.

Нагадаємо, поліцейські успішно затримали раніше судимого жителя Білгород-Дністровського району. Він проник до будинку односельчанки та викрав чотири мобільні телефони.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися