Затримано торговця гранатами: поліція Одеси завадила незаконному розповсюдженню вибухівки

В Одесі чоловік намагався продати бойову гранату

Учора ввечері правоохоронці затримали місцевого жителя, який активно здійснював продаж небезпечної зброї – ручної осколкової гранати. Правопорушнику було негайно пред'явлено підозру, і його помістили до ізолятора тимчасового тримання. Про це повідомляє ГУНП в Одеській області. 

Подія відбулася в одному з житлових будинків на проспекті Добровольського, де місцевий мешканець намагався здійснити незаконний продаж ручної осколкової гранати. Правопорушнику, який виручив чотири тисячі гривень з цієї угоди, було негайно пред'явлено підозру, і його затримали.

Поліцейські конфіскували вибуховий пристрій та гроші, отримані за його продаж. Крім того, під час санкціонованого обшуку в помешканні зловмисника вилучено дев'ять набоїв різного калібру до вогнепальної зброї. Походження цих предметів наразі залишається невідомим.

Всі вилучені матеріали спрямовано на експертизу, а слідчі продовжують вивчати канали потрапляння гранати та боєприпасів до чоловіка. За ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України йому загрожує до семи років ув'язнення.


Нагадаємо, Одеські поліцейські виявили двох чоловіків, які зберігали зброю та наркотики власнім домі. Правоохоронці вилучили небезпечні та заборонені предмети та оголосили про підозру. В одного з фігурантів, раніше засудженого за крадіжку та незаконне зберігання зброї та наркотиків, знайдено протитанкову гранату, чотири пістолети та набої. Інший фігурант з Одеського району мав 22 кущі конопель та близько 10 кг канабісу. Вилучені матеріали направлені на експертизу.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися