GTA по-одеськи: двоє чоловіків пригрозили пістолетом та вкрали іномарку

За викрадення авто зловмисники можуть потрапити до в'язниці на 12 років

Увечері в Одесі двоє чоловіків, погрожуючи пістолетом, відібрали ключі від іномарки у її власника. Про це повідомляє ГУНП в Одеській області. 

Інцидент відбувся на вулиці Олександра Тимошенка, коли власник автомобіля перебував у будинку своєї співмешканки. Зловмисники, які виявилися її колишнім чоловіком та його компаньйоном, загрожуючи пістолетом відібрали ключі від авто.

Отримавши орієнтування на розшук транспортного засобу, правоохоронці зупинили автомобіль під керуванням одного із правопорушників на блокпосту в іншій частині міста. Його спільника, який дорогою вийшов, правоохоронці розшукали і затримали наступного дня за місцем мешкання, – йдеться в повідомленні.

Обшук автівки призвів до виявлення пневматичного пістолета та чотирнадцять металевих кульок.

Обох зловмисників чекає від 8 до 12 років ув'язнення, оскільки їх дії підпадають під ч. 3 ст. 289 Кримінального кодексу України. Слідство триває, а питання щодо обрання запобіжного заходу поки залишається відкритим.

Нагадаємо, патрульні Ізмаїла затримали чоловіка, який пошкодив авто та намагався викрасти речі. Так,  вчора інспектори поліції отримали виклик про крадіжку. Заявник повідомив, що невідомий чоловік нишпорить автівками. Подія сталась в одному з дворів на вулиці Телеграфній.

Крім того, “Коментарі” писали, що патрульні отримали повідомлення про пошкодження автомобіля на вулиці Рішельєвській. На місці, інспекторів зустріла заявниця, та вказала на автомобіль Hyundai з розбитим склом. У салоні знаходився невідомий чоловік, який намагався завести автомобіль з'єднавши дроти.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися