Горе-мати в Одесі залишила свою півторарічну доньку на подругу та втекла

Матір притягнуть до адміністративної відповідальності матір

Поліцейські Одеси вживають заходів у справі матері, яка залишила свою півторарічну доньку на допомогу подрузі і втекла без сліду. На жінку складено протокол за невиконання батьківських обов'язків, а її малюка взяли під опіку співробітники служби у справах дітей. Про це повідомляє ГУНП в Одеській області. 

За інформацією поліції, жінка прибула до Одеси з іншої області середині листопада та залишила дитину під опікою подруги. Проте вона не повернулася у визначений час, залишивши подругу відповідальною за маля. Коли всі спроби встановити контакт із матір'ю були невдалі, одеситка звернулася до поліції.

Ювенальні поліцейські, у співпраці із службою у справах дітей, взяли дівчинку під свою опіку та вручили матері протокол за невиконання батьківських обов'язків. З'ясувалося, що жінка в той час знаходилася в іншій області і взагалі не виявила належної турботи про свою дитину. Це вже не перший випадок порушення обов'язків матері, а отже, їй загрожує штраф за статтею 184 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Правоохоронці закликають батьків неухильно виконувати обов’язки щодо виховання дітей, приділяти їм більше уваги, забезпечувати безпечне та щасливе дитинство і не залишати на сторонніх осіб без поважних причин та попереджень. Відповідальність за життя та здоров’я ваших дітей несете в першу чергу ви, – йдеться в повідомленні. 

Нагадаємо, поліцейські Одещини затримали жінку за домашнє насильство над неповнолітньою донькою. Крім того, горе-матір напоїла алкоголем доньку та її подругу. 15-річна дівчина пішла з дому після свавілля матері.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися