На Одещині неповнолітню дитину мати напоїла пивом та почала ображати

Жінка почала ображати дівчину нецензурною лайкою та виганяти з дому

Поліцейські Одещини затримали жінку за домашнє насильство над неповнолітньою донькою. Крім того, горе-матір  напоїла алкоголем доньку та її подругу. 15-річна дівчина пішла з дому після свавілля матері.

Про це повідомляє пресслужба Національної поліції в Одеській області. 

Жінка зателефонувала на спецлінію "102" і повідомила, що її донька після сварки з нею пішла з дому нібито до батька, який живе окремо, але до нього так і не дійшла. Мати близько години намагалася знайти дитину сама, але її зусилля виявилися марними.

Аби знайти зниклу поліцейським знадобилися дві години.Розшукали дівчину за сім кілометрів від дому. Вона пояснила, що після сварки матері вирішила піти до своєї подруги, аби лишитися у неї на ночівлю, а наступного дня планувала поїхати до батька.

За той час, поки дівчина мандрувала, протиправних дій відносно неї вчинено не було. Проте правоохоронці встановили, що напередодні втечі мати, вживаючи пиво, напоїла ним доньку та її подругу. А після цього почала ображати дівчину нецензурною лайкою, виганяти з дому і забороняти спілкуватися з тією ж подругою, бо їй нібито не сподобалась поведінка неповнолітньої гості, - повідомила інспекторка ювенальної поліції Ірина Друговіна.

Відносно жінки поліцейські склали адміністративні матеріали. За скоєне правопорушниці загрожує штраф від десяти до двадцяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи на строк до сорока годин, або адміністративний арешт на строк до десяти діб. 

Раніше сім’я у поле зору правоохоронців не потрапляла та на обліку служби у справах дітей не перебуває. Нині поліцейські направили подання до служби у справах дітей для негайного взяття родини на облік як сім'ї, що опинилась у складних життєвих обставинах.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що у Березівці на Одещині цивільне подружжя понесе адміністративне покарання за вчинення домашнього насильства щодо доньки та неналежне виконання батьківських обов’язків.





Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися