На Одещині чоловік пошкодив майже 100 надгробків: яке покарання на нього чекає

Суд визнав підсудного винним та призначив покарання у вигляді позбавлення волі

Мешканець Білгород-Дністровського району зазнав обвинувального вироку за вандалізм та наругу над 92 могилами, що сталося в грудні минулого року. Суд вирішив покарати правопорушника чотирирічним терміном позбавлення волі. Про це повідомляє ГУНП в Одеській області. 

Подія трапилася у селі Татарбунари, де поліція отримала повідомлення про руйнування могильних плит. Після оперативного розслідування виявилося, що винуватцем є місцевий мешканець. Правоохоронці встановили, що чоловік протягом тижня, бувши під впливом алкоголю, руйнував надгробки, завдавши шкоди 92 могилам.

Виявилось, що мотивацією для вандала стала невиплачена заробітна плата від роботодавця. Він вирішив виразити своє невдоволення та обурення, вчинюючи акти вандалізму на кладовищі. Суд визнав його винним за статтею 297 Кримінального кодексу України та призначив покарання у вигляді чотирирічного позбавлення волі.

Нагадаємо, невідомі вандали в черговий раз пошкодили електричний підйомник для людей з інвалідністю, що знаходиться в одному з підземних переходів на Привокзальній площі в Одесі. В мерії зазначили, що випадки вандалізму стосовно цих приладів повторюються майже кожного тижня. Цього разу злодії навмисно вирвали кабелі та скрутили попереджувальні ліхтарі. Керівництвом КП “Одеське електротехнічне експлуатаційно-монтажне підприємство” подано заяву до поліції.  



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися