Незаконна порубка дерев: три одесити під загрозою кримінальної відповідальності

Загалом чоловіки незаконно вирубали 26 дерев

Правопорушення у сфері лісового господарства призвели до висунення обвинувачень та загрози кримінальної відповідальності для трьох мешканців Одеської області. Один із них вже чекає на судовий розгляд, тоді як щодо інших двох осіб досудове розслідування ще триває. Про це повідомляє ГУНП в Одеській області. 

Поліцейські, які здійснювали патрулювання території, виявили факти незаконної порубки дерев у Болградському та Одеському районах. Один з правопорушників, на ділянці біля села Плоцьк, порушивши всі норми та не маючи необхідного дозволу, вирубав 10 дерев, завдавши збитків у розмірі понад 85 тисяч гривень.

Фігурантові висунуто обвинувачення у незаконній порубці, що спричинила серйозні наслідки, і справу направлено до суду. За частиною 4 статті 246 Кримінального кодексу України йому загрожує від п'яти до семи років позбавлення волі.

У другому випадку, двох жителів Одеського району виявили поліцейські під час незаконної порубки дубової посадки. Менш ніж за добу чоловіки зрубали 14 дубів, завантаживши їх у причепи мотоциклів.

Одеські правоохоронці порушили справу за частиною 2 статті 246 ККУ та розпочали слідство. Ця протиправна діяльність може призвести до обмеження волі на термін від трьох до п'яти років або позбавлення волі на той самий строк. Після проведення експертизи та визначення суми завданої збитку вирішуватиметься питання про подальші юридичні кроки та оголошення підозри фігурантам.

Раніше “Коментарі” писали, що на Одещині поліцейські повідомили чоловіку про підозру у незаконній порубці дерев в лісосмузі біля Арциза. Загалом правопорушник спиляв 12 дерев. Про це повідомили в Головному управлінні національної поліції в Одеській області.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


OBZ

8 грудня 2023, 14:06

OBZ===organizacuia bor''bu so zlom////////////////////////////////////////////////////////////////// Байден готовий піти на поступки республіканцям заради допомоги Україні................=========DSHO BAIDEN ENTONI BLINKEN KURT VOLKER RISHU SUNAK DEVID KAMERON BORIS DSHONSON EMMANUEL'' MAKRON OLAF SHOL''TS DONAL''D TUSK VLADIMIR ZELENSKII===NAIPROGRESSIVNEISHUE LIDERU SOVREMENNOSTI GARANTIRUIUSHIE POBEDU UKRAINE NAD RUSSKO=FASHUSTKIMI ZAXVATCHIKAMI........========ZAPADNUI MIR===ZAPADNUE LIDERU===SPASITELI CHELOVECHESTVA OT SREDNEVEKOVOI TIRANICHESKOI VARVARSKOI AZIATCHINU......... Ответить OBZ сегодня, 13:47 OBZ===organizacuia bor''bu so zlom/////////////////////////////////////////////////////////////////// У США сподіваються на переговори України з Росією вже у 2024-му: у Путіна відповіли.........США та союзники докладають зусиль, у тому числі постачанням озброєння, щоб Україна змогла вести переговори з Росією на вигідних для Києва умовах. Вони прагнуть того, щоб це сталося до кінця 2024 року. У Кремлі вже встигли назвати ці плани "нереалістичними"............=REALISTICHNUM= DLIA PUTINA IAVLIAETSIA UBIISTVO =Z=KREMLEM MILIONOV LIUDEI K 2042 GODU===MAKSIMAL''NO POSLEDNEMU PRESTUPNOMU VREMENI V KOTOROM PUILO FIURER =POSINEVSHUMI PAL''TSAMI= IZ POSLEDNIX ADSKIX SIL BUDET TSEPLIATSIA ZA TIRANICHESKII TRON ZALITUI SLAVIANSKOI KROV''IU.........==========UGOMONIS'' PUTIN===UKRAINTSU UMIRAIUT ZA RODNUIU UKRAINU A ROSSIIANE STAV RASHUSTAMI UMIRAIUT ZA TEBIA ZA POLNOGO IDIOTA SOZDAVSHEGO IDIOTSKUIU VLAST'' I IDIOTSKIE ABSOLIUTNO NE NUSHNUE SLAVIANSKOMU MIRU OTNOSHENIIA........NEUSHELI PRI VSEX =PREZIDENTAX ROSSII= ROSSIIA DOLSHNA TAK SHUT'' KAK PRI PUTINE===NO ETO SHE POLNUI ABSURD VIDET'' KAKOI OMERZITEL''NUI NEDOMIR SOZDALO PUILO SUSHESTVO V ROSSII........=========VAM DEMOKRATIIA NUSHNA KAK VOZDUX ROSSIIANE PRI KOTOROI NI ODIN IZ VAS BU NE POGIB POTOMU CHTO VOIN BU NEBULO........========DIKTATURA.......PUTIN===ETO SMERT'' MILIONOV LIUDEI........========DEMOKRATIIA.......VECHNUI MIR===ETO SHUZN'' MILIONOV LIUDEI SPASENNUX PROGRESSIVNUM UPRAVLENIEM OT NASIL''STVENNOI SMERTI..........========17 MARTA 2024 GODA ROSSIIANE NE PODDERSHUTE VASHU SMERT''===PUTINSKUIU DIKTATURU....... ========PODDERSHUTE SHUZN''===VSEROSSIISKUIU ANTIPUTINSKUIU =GUMANISTICHESKUIU REVOLIUTSUIU=.........==========UKRAINA GRUZIIA MOLDOVA BUDUT VOSSTANOVLENU.......VSE STRANU EXS=USSR BUDUT OSVOBOSHDENU OT PUTINO=RASHUSTKOGO ABSOLIUTNOGO ZLA POTOMU CHTO BUDUSHAIA SHUZN'' MIROLIUBIEM DEMOKRATIEI DOBROTOIU LIUBOV''IU SVETLA....... Джерело: https://kyiv.comments.ua/ua/news/society/developments/21930-silni-vibuhi-bude-chutno-u-kievi-ta-kiivskiy-oblasti.html © Comments.ua

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися