У наркоторговця в Одесі знайшли PVP, ЛСД, амфетамін і канабіс

У зловмисника вилучено велику кількість наркотиків

Одеські правоохоронці успішно розкрили справу про наркозлочин в особливо великих розмірах та виявили небезпечного зловмисника на вулиці Варненській. Поліція вилучила у порушника ряд небезпечних речовин, серед яких були PVP, ЛСД, амфетамін і канабіс, що порушує закони про обіг психотропних речовин. Про це повідомляє ГУНП в Одеській області.

Зловмисник отримав поштову посилку із забороненими речовинами. Спеціальна слідчо-оперативна група вжила заходів і вилучила пакунок з майже 80 грамами особливо небезпечної психотропної речовини PVP.

Обшук у місці проживання зловмисника призвів до виявлення кількох пакетиків із ЛСД, канабісом та амфетаміном, підтверджених експертизою. Крім того, засоби для фасування наркотиків та прекурсори, такі як вакуумний пакувальник, електронні ваги, плівка і порожні полімерні пакети, були також вилучені.

Правоохоронці встановили, що молодик замовляв заборонені речовини через месенджери, фасував їх вдома, а потім збував, використовуючи так звані "закладки". Зараз фігурант перебуває у слідчому ізоляторі, а поліція активно вивчає всі обставини справи та з'ясовує можливих спільників у цій кримінальній справі. Фігуранту вже повідомлено про підозру, і йому загрожує до дванадцяти років позбавлення волі та конфіскація майна.

Нагадаємо, Одеські правоохоронці викрили трьох чоловіків із забороненими речовинами, придбаними ними для власного вживання. Жителям міста та Чорноморської громади пред'явлено підозру, їх очікує штраф чи обмеження волі за вчинені наркозлочини.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися