Одесі затримано трьох чоловіків за незаконне зберігання наркотиків

Чоловіки мали при собі особливо небезпечні наркотики

Одеські правоохоронці викрили трьох чоловіків із забороненими речовинами, придбаними ними для власного вживання. Жителям міста та Чорноморської громади пред'явлено підозру, їх очікує штраф чи обмеження волі за вчинені наркозлочини. Про це повідомляє ГУНП в Одеській області.

Поліцейські затримали одеситів на Люстдорфській дорозі та у Водному провулку, в них вилучили метадон та канабіс. Обидва порушники мають судимості за інші злочини та перебувають на іспитовому терміні.

Третього чоловіка, жителя Одеського району, зупинили на вулиці Дача Ковалевського, при ньому виявили психотропну речовину – PVP.

За наявності доказів, правоохоронці повідомили фігурантам про підозру за ч. 1 ст. 309 Кримінального кодексу України. Їм загрожує штраф, виправні роботи або обмеження волі.

Окрім цього, важливо відзначити, що згідно з законодавством, особа, яка добровільно звернулася до лікувального закладу і розпочала лікування від наркоманії, може бути звільнена від кримінальної відповідальності за певні дії, передбачені ст. 309 ККУ.

Наркозлочини на Одещині   

Нагадаємо, поліцейські викрили двох жителів Роздільнянського району у наркозлочинах. Наразі чоловікам загрожує від штрафу до обмеження волі.

Крім того, поліцейські Одеського району викрили та затримали трьох чоловіків, які незаконно вирощували коноплі та виготовляли канабіс. Правопорушникам повідомили про підозру за двома статтями Кримінального кодексу України, що може призвести до трьох років позбавлення волі.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися