“Жарт призвів до реанімації”: в торговельному центрі Одеси сталася серйозна бійка

Внаслідок фізичної сутички один чоловік потрапив до лікарні, а інший до поліції

У одному з торговельних центрів Одеси розгорнувся настільки напружений конфлікт між двома чоловіками, що одного з них довелося госпіталізувати "швидка", тоді як другий потрапив у поліцейський відділ. Про це повідомляє ГУНП в Одеській області. 

Подія сталася ввечері на вулиці Генуезькій. Виявилося, що нетверезий відвідувач супермаркету вирішив пожартувати і штовхнув невідому особу, яка знімала гроші з банкомата. У результаті жарт перетворився у фізичну сутичку, під час якої чоловік отримав сильний удар по голові. Він знепритомнів і тепер бореться за своє життя в реанімації лікарні.

Поліція оперативно виявила та затримала агресивного чоловіка, який втік з місця подій. Правоохоронці повідомили йому про підозру в умисному тяжкому тілесному ушкодженні. Злочинцем виявився раніше судимий чоловік, і тепер на нього чекає судова відповідальність.

Цей злочин кваліфікується за ч. 1 ст. 121 Кримінального кодексу України і карається позбавленням волі на строк від п'яти до восьми років. Підозрюваний нині знаходиться в ізоляторі тимчасового тримання, слідчі клопочуть про обрання йому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Нагадаємо, на території Тузлівської об’єднаної територіальної громади чоловіку повідомили про підозру у нанесенні односельцю несумісних з життям тяжких тілесних ушкоджень. Подія розгорнулася на території Тузлівської об’єднаної територіальної громади. За даними поліції, правопорушник обвинувачував свого знайомого в крадіжці грошей, що призвело до конфлікту, під час якого потерпілий отримав смертельні травми.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися