Жорстоке вбивство в Ізмаїлі: поліція розкрила деталі справи

Тіло вбитої жінки знайшли на четвертий день після трагедії

Поліцейські з Ізмаїла здійснили затримання місцевого жителя за підозрою у вбивстві односельчанки. Чоловіку, який раніше мав судовий запис за майнові злочини, було пред'явлено обвинувачення та взято під варту. Про це повідомляє ГУНП в Одеській області. 

Трагедію розкрив випадковий перехожий, який знайшов тіло жінки чотири дні після того, як вона загинула. Поліцейські провели ретельне розслідування, включаючи огляд місця події, аналіз відеозаписів з камер спостереження та співпрацю з аналітиками ГУНП в Одеській області. Результатом було встановлення як особи загиблої, так і основного підозрюваного в справі.

З'ясувалося, що потерпіла познайомилася зі зловмисником в одному з магазинів, після чого вони разом вирішили випити. Але зустріч перетворилася на трагічний конфлікт у покинутій будівлі, де чоловік побив жінку цеглою, завдавши їй смертельних травм. Після вчиненого підозрюваний втік, взявши з собою мобільний телефон загиблої.

Поліція конфіскувала інструмент злочину та інші речі, які можуть стати доказами у справі. У затриманого вилучено мобільний телефон вбитої. Судово-медична експертиза визначить остаточну причину смерті жінки. Відзначимо, що злочинець визнав, що не хотів, щоб потерпіла викликала поліцію.

Яке покарання чекає за вбивство

Під процесуальним керівництвом Ізмаїльської окружної прокуратури слідчі поліції повідомили чоловіку про підозру у вбивстві, тобто умисному протиправному заподіянні смерті іншій людині, за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України. Суд задовольнив клопотання правоохоронців та обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Правопорушнику загрожує до 15 років позбавлення волі. Слідство триває, – прокоментував керівник Ізмаїльської окружної прокуратури Олександр Сара.


Нагадаємо, поліція затримала чоловіка, підозрюваного у вбивстві свого знайомого. Під час конфлікту між ними він вдарив потерпілого ножем у шию. Правоохоронці швидко встановили особу зловмисника та розшукали його протягом доби.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися