Кримінальне застілля: в Одеській області словесна суперечка переросла у погрози вбивством

Поліцейські відправили на лаву підсудних мешканця Подільського району за погрози із застосуванням пістолета

Правоохоронці направили до суду обвинувальний акт у справі одного з мешканців Подільського району Одеської області, який погрожував своєму односельцю вбивством за допомогою пістолета. За ці злочинні дії йому загрожує арешт чи обмеження волі. Про це повідомляє ГУНП в Одеській області. 

Інцидент трапився в одному із сіл Окнянської територіальної громади, де двоє місцевих жителів під час спільного вживання алкоголю стали учасниками конфлікту. Після словесної перепалки один з чоловіків повернувся з пістолетом та вистрілив у землю, а потім, схопивши опонента за шию, приклав до неї небезпечний предмет та висловив словесну погрозу вбивством.

Правоохоронців на місце події викликав місцевий мешканець. Правоохоронці вилучили знаряддя злочину, яким виявився стартовий пістолет який було додано до матеріалів справи.

Слідчі пред'явили обвинувачення фігуранту за ч. 1 ст. 129 Кримінального кодексу України у погрозі вбивством. Якщо буде доведено реальність цієї погрози, йому загрожує арешт на строк до шести місяців або обмеження волі до двох років.

Нагадаємо, Поліцейські з Ізмаїла здійснили затримання місцевого жителя за підозрою у вбивстві односельчанки. Чоловіку, який раніше мав судовий запис за майнові злочини, було пред'явлено обвинувачення та взято під варту. Випадковий перехожий, знайшов тіло жінки чотири дні після того, як вона загинула. Поліцейські провели ретельне розслідування, включаючи огляд місця події, аналіз відеозаписів з камер спостереження та співпрацю з аналітиками ГУНП в Одеській області. Результатом було встановлення як особи загиблої, так і основного підозрюваного в справі.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися