В Одесі за покупку PS5, iphone та прикрас чоловіки можуть потрапити за ґрати

На чужі гроші чоловіки в Одесі придбали собі PS5, iPhone та прикраси

В Одесі чоловік знайшовши чужу банківську карту вирішив піти на шопінг. Загалом він з другом здійснили покупок на майже 360 тисяч гривень. Про це повідомляє ГУНП в Одеській області.  

Правопорушник знайшов на проспекті Небесної сотні чужу банківську картку з безконтактною технологією проведення платежів. Він вирішив показати її другові, з яким вони вирішили піти на шопінг. Вони здійснили розкішні покупки, витративши майже 360 тисяч гривень, які належали законному власнику.

Товариші пішли по магазинах і придбали телефони, приставки, павербанки, телевізор та ювелірні вироби, розраховуючись чужими грошима. Побутову техніку чоловіки розділили між собою, а прикраси віднесли до ломбарду та поклали виручку до своїх кишень, – йдеться в повідомленні. 

Поліцейські вчасно розкрили справу, затримали двох фігурантів та вилучили у них придбані товари та гроші. Обидвох чоловіків очікує підозра за вчинені правопорушення, а справа буде передана до суду. Відповідно до Кримінального кодексу України, їм загрожує позбавлення волі до восьми років за крадіжку та використання чужих коштів.

Нагадаємо, суд в Одесі виніс вирок у справі про розбійний напад на охоронця спорткомплексу. Обвинуваченого визнали винуватим і він отримав чотири роки позбавлення волі з конфіскацією майна.

Крім того, поліцейські Одеси повідомили про підозру таксисту, який вчинив жахливий злочин – зґвалтував та пограбував свою пасажирку. Затриманий зловмисник, який має попередню кримінальну історію, може очікувати до десяти років  позбавлення волі.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Вячеслав

17 грудня 2023, 14:50

Чому депутатів і інших корупціонерів не карають за розтрату грошей які їм не належать. Крім того депутати крадуть гроші, а ці чоловіки знайшли картку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися