В Одесі засудили грабіжника, який погрожував іграшковим пістолетом

Чоловік скоїв розбійний напад на охоронця спорткомплексу

Суд в Одесі виніс вирок у справі про розбійний напад на охоронця спорткомплексу. Обвинуваченого визнали винуватим і він отримав чотири роки позбавлення волі з конфіскацією майна. Про це повідомляє ГУНП в Одеській області. 

Подія трапилася на початку серпня поблизу пляжу "Ланжерон". Під виглядом прохання закурити, зловмисник вдарив охоронця кулаком та відібрав у нього мобільні телефони, навушники та зарядні пристрої при цьому загрожуючи пістолетом. Потерпілий негайно повідомив поліцію, яка оперативно затримала правопорушника.

В ході обшуку в будинку зловмисника поліцейські вилучили викрадене майно та предмети, які використовував злочинець. Експертні висновки підтвердили, що пістолет був іграшковою імітацією.

Фігурант справи був обвинувачений в скоєнні розбою, що поєднаний із насильством та проникненням у приміщення. Суд, розглянувши всі обставини та врахувавши позитивні аспекти стосовно обвинуваченого, призначив йому покарання у вигляді позбавлення волі на чотири роки з конфіскацією майна.

Нагадаємо, поліцейські Одеси повідомили про підозру таксисту, який вчинив жахливий злочин – зґвалтував та пограбував свою пасажирку. Затриманий зловмисник, який має попередню кримінальну історію, може очікувати до десяти років  позбавлення волі.

Крім того, спритний зловмисник, який пограбував літнього чоловіка на електричному трициклі, був оперативно затриманий поліцією. Правоохоронці вилучили у нього викрадену сумку та мобільний телефон, вартість яких становить 1900 гривень.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися