Жителя Одещини затримали за пограбування пенсіонера на трициклі

За пограбування чоловікові загрожує до 10 років позбавлення волі

Спритний зловмисник, який пограбував літнього чоловіка на електричному трициклі, був оперативно затриманий поліцією. Правоохоронці вилучили у нього викрадену сумку та мобільний телефон, вартість яких становить 1900 гривень. Про це повідомляє ГУНП в Одеській області. 

Подія трапилася вдень на вулиці Грушевського в Арцизі, коли зловмисник несподівано підійшов до 62-річного чоловіка та скоїв грабіж, завдавши майнового збитку. Потерпілий негайно повідомив поліцію, яка вивчила ситуацію та використала "гарячі сліди" для розшуку злочинця у його домі.

Фігурант отримав обвинувачення у викраденні майна в умовах воєнного стану. Суд вирішив тримати його під вартою. Якщо вину чоловіка буде доведено в суді, йому загрожує позбавлення волі на строк від семи до десяти років.

Нагадаємо, раніше судимий за крадіжку та грабіж, зловмисник увірвався до будинку де знаходилась 17-річна одеситка. Чоловік почав погоджувати дівчині ножем після чого заправ її телефон та втік

Також поліцейські успішно затримали раніше судимого жителя Білгород-Дністровського району. Він проник до будинку односельчанки та викрав чотири мобільні телефони.

Крім того, на Одещині житель Білгород-Дністровського району побив та пограбував свою колишню дружину зустрівшись із нею на вулиці. За такі дії чоловіку загрожує до десяти років позбавлення волі.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися