Помста “колишній”: на Одещині чоловік побив та пограбував жінку

Свої вчинки мешканець Одещини пояснив там, що жінка нібито винна йому кошти за спільне майно

На Одещині житель Білгород-Дністровського району побив та пограбував свою колишню дружину зустрівшись із нею на вулиці. За такі дії чоловіку загрожує до десяти років позбавлення волі.

Про це повідомляє пресслужба ГУНП в Одеській області.

Інцидент стався після того, як колишня подружня пара, що проживає в одному із сіл Татарбунарської міської громади, зіштовхнулась на вулиці. Під час зустрічі вони почали сваритися, і суперечка перетворилася на фізичний конфлікт. Чоловік ударив жінку по обличчю і забрав з її сумки мобільний телефон вартістю близько 9000 гривень, після чого втік.

Зловмисника розшукали та вилучили у нього чуже майно, яке повернули власниці. Він пояснив, що забрав гаджет, тому що вважав, що колишня дружина винна йому кошти за спільне майно.

Зібравши достатньо доказів, слідчі поліції повідомили фігуранту про підозру у відкритому викраденні чужого майна, тобто грабежі, вчиненому в умовах воєнного стану. Цей злочин кваліфікується за частиною 4 статті 186 Кримінального кодексу України та передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до десяти років. Слідство триває, – йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, що в Одесі, на вулиці Героїв Крут, стався інцидент, коли одесит, піддався ревнощам та атакував співмешканця колишньої дівчини. Зловмисник вдарив чоловіка ножем та спричинив тяжке тілесне ушкодження своєму супернику.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися