В Одесі посеред білого дня грабіжник зі зброєю заліз до будинку: подробиці

Грабіжника наразі тримають під вартою

Раніше судимий за крадіжку та грабіж, зловмисник увірвався до будинку де знаходилась 17-річна одеситка. Чоловік почав погоджувати дівчині ножем після чого заправ її телефон та втік. Про це повідомляє ГУНП в Одеській області. 

Подія сталася на вулиці Миколи Боровського. Зловмисник проник до будинку де знаходилась дівчина. 17-річна одеситка злякалась грабіжника, який був з ножем, впустила свій телефон та благала чоловіка не чіпати її. Зловмисник, тримаючи ніж, наказав їй вернутися в кімнату, а коли вона зачинилася там, то змогла втекти через вікно.

Потерпіла негайно звернулася до правоохоронців, які разом із співробітниками управління кримінального аналізу обласної поліції встановили особу зловмисника. З проведеного обшуку в його орендованому житлі було вилучено викрадений телефон, а також речі, які він використовував під час злочину.

Злочинець, за його словами, планував продати телефон через фінансові труднощі. Наразі йому пред'явлено обвинувачення у розбійному нападі зі загрозою насильства та проникненням у житло під час воєнного стану. Цей злочин кваліфікується за ч. 4 ст. 187 Кримінального кодексу України і карається позбавленням волі на строк від восьми до п'ятнадцяти років із конфіскацією майна. Суд призначив підозрюваному тримання під вартою.

Нагадаємо, поліцейські успішно затримали раніше судимого жителя Білгород-Дністровського району. Він проник до будинку односельчанки та викрав чотири мобільні телефони.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися