На Одещині чоловік привласнив 180 тисяч доларів зарплатні для перевізників

Одеський працівник сільськогосподарської фірми привласнив гроші зернотрейдера

Одеські правоохоронці викрили хитромудрий злочин, де працівник сільськогосподарської компанії вигадав розбійний напад на себе для відмивання власної крадіжки. Правопорушник підробив напад, щоб приховати своє привласнення понад 180 тисяч доларів, призначених для перевізників збіжжя. Про це повідомляє ГУНП в Одеській області. 

За відомостями правоохоронців, фігурант, діючи від імені своєї компанії, отримав значну суму грошей для виплати заробітної плати перевізникам. Однак частину коштів він вирішив зберегти для себе.

Зі змовою з колегою, зловмисник віддав йому здобич у розмірі 182 тисяч доларів. Водночас він вигадав історію про напад невідомих осіб, щоб пояснити своєму керівнику зникнення грошей.

Заплутаність у версіях розповідей здивувала керівництво, і, підозрюючи неправдивість подій, вони звернулись до поліції.

У результаті ретельного розслідування поліції винуватець був затриманий та повідомлений про підозру у шахрайстві та привласненні чужого майна. Йому загрожує тривалий термін позбавлення волі від трьох до восьми років. Поліція продовжує розслідування щодо місцеперебування та винесення судового вироку для спільника, який незаконно взяв частину вкрадених коштів.

Нагадаємо, Злочинна етнічна група в Одеському регіоні намагалася втекти з краденим товаром на суму понад чверть мільйона гривень, проте поліцейські зупинили цей план, затримавши правопорушників. Речі злодії вкрали з торговельного контейнера на промтоварному ринку. За даними поліції, приватна підприємиця звернулася зі скаргою, виявивши, що зловмисники вкрали 34 тюки товарів у її павільйоні, серед яких були шкарпетки, лосини та колготи, загальною вартістю майже 250 тисяч гривень.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися