Вкрали шкарпетки на чверть мільйона: в Одесі затримали злочинну групу

За викрадення шкарпеток підозрювані можуть потрапити за ґрати на вісім років

Злочинна етнічна група в Одеському регіоні намагалася втекти з краденим товаром на суму понад чверть мільйона гривень, проте поліцейські зупинили цей план, затримавши правопорушників. Речі злодії вкрали з торговельного контейнера на промтоварному ринку. Про це повідомляє ГУНП в Одеській області.

За даними поліції, приватна підприємиця звернулася зі скаргою, виявивши, що зловмисники вкрали 34 тюки товарів у її павільйоні, серед яких були шкарпетки, лосини та колготи, загальною вартістю майже 250 тисяч гривень.

Спільними зусиллями слідчих з управлінь карного розшуку та кримінального аналізу вдалося встановити, що до крадіжки причетні двоє жителів Одеського району етнічного походження. Зловмисники спланували свої дії, обираючи торговельний контейнер та вдень приховуючи мікроавтобус для перевезення викраденого товару.

Під час санкціонованих обшуків, проведених за участю батальйону поліції особливого призначення, вдалося вилучити частину викраденого майна, а також затримати фігурантів.

Яке покарання чекає на злодіїв

Чоловікам оголошено підозру в таємному викраденні майна за попередньою змовою групи осіб. Слідчі розглядають питання про запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Цей злочин кваліфікуються за ч. 4 ст. 185 Кримінального кодексу України і карається позбавленням волі на строк від п’яти до восьми років.


Грабіжники на Одещині

Нагадаємо, суд в Одесі виніс вирок у справі про розбійний напад на охоронця спорткомплексу. Обвинуваченого визнали винуватим і він отримав чотири роки позбавлення волі з конфіскацією майна

Крім того, поліцейські Одеси повідомили про підозру таксисту, який вчинив жахливий злочин – зґвалтував та пограбував свою пасажирку. Затриманий зловмисник, який має попередню кримінальну історію, може очікувати до десяти років  позбавлення волі. 

Також ми писали, що спритний зловмисник, який пограбував літнього чоловіка на електричному трициклі, був оперативно затриманий поліцією. Правоохоронці вилучили у нього викрадену сумку та мобільний телефон, вартість яких становить 1900 гривень.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися