Жорстоке вбивство в Одесі: тіло загиблого знайшли в лимані (ФОТО/ВІДЕО)

Підозрюваного у вбивстві одесита затримали

В Одесі розгорнулося розслідування трагедії – містянин підозрюється у вчиненні умисного вбивства свого сусіда. Правоохоронці за кілька годин встановили особу та місцеперебування підозрюваного та повідомили йому про підозру. Про це повідомляє ГУНП в Одеській області. 

Подія розгорнулася вночі на подвір’ї багатоквартирних будинків по Балтській дорозі, де між сусідами виникла сварка. У ході суперечки один із чоловіків застосував ножа, завдаючи численні удари у груди, живіт та кінцівки іншому. Від отриманих тілесних ушкоджень потерпілий помер на місці.

Після злочину підозрюваний злякавшись покарання, поклав тіло загиблого у багажнику свого автомобіля та вивіз його за межі міста, де викинув у Хаджибейський лиман. Викидаючи докази, він позбавився інструментів злочину та вернувся додому.

Родичі загиблого звернулись у поліцію, оголошуючи про зникнення чоловіка. Під час пошукових заходів правоохоронці знайшли тіло на березі лиману та встановили особу та мотиви злочину. 

Яке покарання передбачено за вбивство

Експертиза знарядь вбивства, яка включала мобільну ДНК-лабораторію, підтвердила причетність підозрюваного. Затриманому повідомили про підозру у вбивстві, за що передбачено до 15 років ув’язнення. Суд визначив запобіжний захід у вигляді тримання під вартою, задовольняючи клопотання поліцейських.


Нагадаємо, правоохоронці направили до суду обвинувальний акт у справі одного з мешканців Подільського району Одеської області, який погрожував своєму односельцю вбивством за допомогою пістолета. За ці злочинні дії йому загрожує арешт чи обмеження волі.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися