Втекти не вдалось: в Одесі на гарячому затримали грабіжника

Викрадені кошти повернули власниці, а грабіжник може потрапити за ґрати

В результаті оперативної реакції одеських правоохоронців на залізничному вокзалі було затримано зловмисника, який пограбував жительку Херсонщини. За даними пресслужби поліції, чоловіку, що вирвав з рук потерпілої значну суму грошей, тепер загрожує кримінальна відповідальність. Про це повідомляє ГУНП в Одеській області. 

Зловмисник, розгулюючи по залізничному вокзалу, помітив жінку, яка користувалася банкоматом. Він вирвав гроші у жінки та розпочав тікати. Однак, вона рішуче наздогнала його, намагаючись відібрати назад вкрадене. Попри це грабіжник встиг втекти. Але його плани розбагатіти на чужому не вдався здійснити – поліцейські, які перебували в районі, відгукнулися на крики допомоги.

Співробітники відділу поліції № 2 Одеського районного управління поліції № 1 вилучили у зловмисника незаконно отримані гроші, які згодом повернули власниці. Під процесуальним керівництвом Приморської окружної прокуратури міста Одеси слідчі повідомили фігуранту про підозру у відкритому викраденні чужого майна, тобто грабежі, вчиненому в умовах воєнного стану. Цей злочин кваліфікується за ч. 4 ст. 186 Кримінального кодексу України та карається  позбавленням волі строком від семи до десяти років, – повідомила слідча територіального підрозділу поліції Марина Єрмоленко.

Нагадаємо, п'ятеро чоловіків, які стояли за серією нападів на банківські установи в Одесі, отримали строгі вироки. Головний організатор та один із його спільників засуджені до 11 років позбавлення волі, тоді як троє інших учасників групи отримали 9 років ув'язнення. Крім того, до державного бюджету передано конфісковане майно групи, включаючи автомобілі, зброю та інші предмети.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися