Одесит збував зброю та боєприпаси на Тернопільщині: яке покарання на нього чекає

За продаж зброї одесит може потрапити за ґрати на сім років

Під керівництвом прокурорів Кременецької окружної прокуратури виявлено факт незаконного придбання, зберігання та збуту вогнепальної зброї одеським мешканцем. 50-річного одесита звинувачують у торгівлі зброєю та боєприпасами. Про це повідомляє Тернопільська обласна прокуратура.

За даними слідства, протягом вересня-листопада 2023 року 50-річний одесит активно займався збутом зброї та боєприпасів, обходячи встановлені законом норми. Чоловік використовував Інтернет для розміщення оголошень та знаходження зацікавлених покупців, серед яких був і мешканець Тернопільщини.

Під час проведення санкціонованого обшуку в помешканні підозрюваного правоохоронці виявили та конфіскували 2 нагані, понад дві сотні набоїв різного калібру, а також порох. Зараз вирішується питання про обрання запобіжного заходу для затриманого.

Яке покарання чекає на “бізнесмена”

Під процесуальним керівництвом прокурорів Кременецької окружної прокуратури жителю Одеси повідомлено про підозру у незаконному придбанні, зберіганні, носінні та збуті  вогнепальної зброї (ч. 1 ст. 263 КК України). Такі дії караються позбавленням волі на строк від трьох до семи років.

Нагадаємо, в Одесі патрульні приїхали на виклик про домашнє насильство і виявили ймовірно холодну зброю. Сьогодні в на гарячу лінію 102 надійшло повідомлення про домашнє насильство. Жінка поскаржилась на свого чоловіка, який в ході сварки наніс їй тілесні ушкодження.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися