В Одесі патрульні виявили холодну зброю у містянина: подробиці

Наразі на місці працює слідчо-оперативна група

В Одесі патрульні приїхали на виклик про домашнє насильство і виявили ймовірно холодну зброю. Сьогодні в на гарячу лінію 102 надійшло повідомлення про домашнє насильство. Жінка поскаржилась на свого чоловіка, який в ході сварки наніс їй тілесні ушкодження. Про це повідомили в Патрульній поліції в Одеській області.
Прибувши на місце виклику, інспектори склали всі необхідні адміністративні матеріали на кривдника. Також, під час огляду оселі, де сталась сварка, патрульні виявили саморобні мечі з явними ознаками холодної зброї.

“Оскільки в діях громадянина вбачались ознаки правопорушення передбаченого ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) ККУ, на місце викликали слідчо-оперативну групу”, - йдеться в повідомленні.

Робота патрульних

Патрульні Ізмаїла затримали чоловіка, який пошкодив авто та намагався викрасти речі. Так, інспектори поліції отримали виклик про крадіжку. Заявник повідомив, що невідомий чоловік нишпорить автівок.

Інспектори патрульної поліції відшукали зниклу дитину. Так, ввечері до поліції звернулись стурбовані батьки та повідомили, що їх 14-річна донька не повернулась вчасно додому та перестала виходити на зв'язок телефоном.

“Коментарі” писали, що до поліцейських міста Ізмаїл звернулись небайдужі громадяни та повідомили про підозрілого чоловіка, який начебто розповсюджував наркотичні речовини, роблячи схованки містом.
Інспектори патрульної поліції затримали водійку авто Honda, яка здійснила наїзд на жінку, яка переходила дорогу в установленому місці. Після чого правпорушниця зникла з місця ДТП. Інцидент стався вчора ввечері, поблизу парку Космонавтів. Про це повідомили в Патрульній поліції в Одеській області.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися