В Одесі патрульні знайшли 14-річну дівчинку, яка втекла з дому

Дівчинку виявили в Пересипському районі

Інспектори патрульної поліції відшукали зниклу дитину. Так, вчора ввечері до поліції звернулись стурбовані батьки та повідомили, що їх 14-річна донька не повернулась вчасно додому та перестала виходити на зв'язок телефоном. Про це повідомили в Патрульній поліції в Одеській області. 

Патрульні з’ясували детальний опис дівчини, передали орієнтування всім екіпажам та почали пошукові заходи. Згодом, обстежуючи територію Пересипського району, на вулиці Академіка Заболотного поліцейські виявили дівчину схожу за описом. Поспілкувавшись з дитиною, інспектори з’ясували, що саме її розшукують родичі.

Патурльні посадили загубленку в службовий автомобіль, доставили її до місцевого відділку поліції та передали працівникам ювенальної превенції.

“Шановні батьки, завжди контролюйте місцеперебування дітей та відповідально ставтесь до виконання батьківських обов’язків”, - йдеться в повідомленні поліції. 

Робота патрульної поліції 

“Коментарі” писали, що учора до поліцейських міста Ізмаїл звернулись небайдужі громадяни та повідомили про підозрілого чоловіка, який начебто розповсюджував наркотичні речовини, роблячи схованки містом.  

Нагадаємо, що в Одесі на вулиці Степовій стався інцидент, коли через лінію 102 надійшло повідомлення про невідомого чоловіка, який поводився агресивно та погрожував перехожим ножем. Поліція негайно вирушила на місце події.  

Зазначимо, що патрульні продовжують виявляти одеситів причетних до зберігання або збуту безакцизних товарів, зокрема, цигарок. Так лише за цю добу інспектори патрульної поліції виявили два такі факти.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися