В Одесі патрульні затримали нетверезу жінку, яка наїхала пішохода та зникла з місця події

Наразі на порушницю патрульні склали адмінматеріали

Інспектори патрульної поліції затримали водійку авто Honda, яка здійснила наїзд на жінку, яка переходила дорогу в установленому місці. Після чого правпорушниця зникла з місця ДТП. Інцидент стався вчора ввечері, поблизу парку Космонавтів. Про це повідомили в Патрульній поліції в Одеській області.
Перехожі та свідки ДТП вказали напрямок руху правопорушниці та надали всю необхідну інформацію про автомобіль. Невдовзі, патрульні виявили та зупинили автомобіль. Під час спілкування патрульні помітили у жінки ознаки сп'яніння,  але від огляду громадянка відмовилась. Постраждалу жінку оглянули медики та від ушпиталення вона відмовилась.

“На порушницю охоронці порядку склали адмінматеріали за ст. 130  (Керування у стані алкогольного сп'яніння), ст.124 (Порушення ПДР, що призвело до ДТП) та ст. 122-4 (Залишення місця ДТП) КУпАП”, - йдеться в повідомленні поліції.

Зазначимо, що в Патрульній поліції наголосили, що протягом дня інспектори виявили та оформили 7 водіїв, які перебували у стані сп’яніння.

Робота патрульних

Патрульні Ізмаїла затримали чоловіка, який пошкодив авто та намагався викрасти речі. Так, інспектори поліції отримали виклик про крадіжку. Заявник повідомив, що невідомий чоловік нишпорить автівок.

Інспектори патрульної поліції відшукали зниклу дитину. Так, ввечері до поліції звернулись стурбовані батьки та повідомили, що їх 14-річна донька не повернулась вчасно додому та перестала виходити на зв'язок телефоном.

“Коментарі” писали, що до поліцейських міста Ізмаїл звернулись небайдужі громадяни та повідомили про підозрілого чоловіка, який начебто розповсюджував наркотичні речовини, роблячи схованки містом.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися