Одеські прикордонники за допомогою квадрокоптера виявили ухилянтів (ВІДЕО)

Двоє чоловіків намагались незаконно потрапити в Молдову

Прикордонники Ізмаїльського загону, використовуючи передові технології, успішно затримали двох громадян України, які спробували незаконно перетнути державний кордон поблизу села Нагірне, неподалік від молдовського кордону.

Під час спроби уникнути зустрічі з прикордонниками, чоловіки вирішили перейти протитранспортний рів. Проте, завдяки високотехнологічному квадрокоптеру, оператор якого чітко координував дії прикордонників, спроба "нічних туристів" завершилася неуспіхом.


Затримані, 34- та 39-річні мешканці Запорізької області, тепер мають стикнутися із протоколами про адміністративні правопорушення за ч. 2 ст. 204-1 КУпАП "Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону". Рішення про подальші заходи у відношенні порушників буде ухвалювати суд.

Невдалі спроби перетину кордону

Нагадаємо, прикордонники Подільського загону виявили 22-річного чоловіка, який спробував незаконно перетнути державний кордон на придністровському сегменті з Молдовою. Затримання стало можливим завдяки оператору безпілотника, обладнаного тепловізором, який виявив невідому особу поблизу села Розалівка Роздільнянського району.

Раніше “Коментарі” писали, що на Одещині біля кордону з Молдовою прикордонники затримали трьох порушників у рясах та одного у спортивному одязі. Під час з’ясування обставин виявилося, що із трьох “батюшок” лише один є кліриком, який належить до церкви з керівним центром в країні-агресорі – Росії. Саме він і забезпечив церковним вбранням двох своїх попутників. 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися