Торгував психотропами: на Одещині затримали "закладчика"

Наркоторговець з Ізмаїла може потрапити за ґрати на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна

В Ізмаїлі поліцейські викрили місцевого мешканця, який активно займався розповсюдженням небезпечної психотропної речовини PVP по місту. Чоловіка затримали після того, як місцева жителька повідомила про підозрілу діяльність чоловіка на вулиці. Про це повідомляє ГУНП в Одеській області. 

Під час перевірки правоохоронці виявили у чоловіка чотири пакетики з забороненим вмістом. Огляд його телефону розкрив деталі ще 25 "закладок" по різних частинах міста. Загалом вилучено понад 10 грамів забороненої речовини.

Розслідування показало, що зловмисник використовував месенджери для замовлення та продажу психотропних речовин. Операції здійснювалися через банківські картки.

Додатково виявлено, що чоловік має психічні проблеми та перебуває на спостереженні психіатра, що підтверджено медичними експертизами.

Наразі місцева поліція вже висунула проти нього обвинувачення згідно з Кримінальним кодексом України. До суду також буде подано клопотання про проведення примусового медичного обстеження. Окрім цього, деякі аспекти його діяльності, зокрема особи, з якими він співпрацював, досліджуються в рамках іншого розслідування.

Нагадаємо, поліцейські відправили на лаву підсудних жителя Білгород-Дністровського району за оборудки з наркотичними засобами та вогнепальною зброєю. Під час обшуку у жителя Татарбунар правоохоронці виявили понад три кілограми канабісу, а також саморобні пристрої для вживання наркотичних засобів із залишками екстракту канабісу. За даним фактом було розпочато досудове розслідування, і поки воно тривало, поліцейські з’ясували, що фігурант знову зберігає вдома наркотики.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися