В Одеській області чоловік ледь не вбив свата під час конфлікту: чому посварилися

Чоловіку загрожує до 15 років ув'язнення

На Одещині чоловік вирішив конфлікт зі сватом за допомогою ножа. Наразі поліцейські повідомили жителю Болградщини про підозру у замаху на вбивство. Про це повідомили в Головному управлінні національної поліції в Одеській області.

Інцидент стався в одному із сіл Болградської громади. Чоловік з дружиною вживали алкогольні напої й почали сваритися. Онуки, які перебували у подружжя в гостях, зателефонували другому своєму дідусю і розказали про домашній конфлікт. Той, прийшов вгамували сватів, тому між чоловіками зав’язалась бійка. В ході сутички господар будинку схопив кухонний ніж і завдавати гостю удари в живіт та в груди.

Потерпілий вибіг на вулицю, де його, закривавленого, побачив сусід і на власному автомобілі відвіз до лікарні.

“Слідчі під процесуальним керівництвом Болградської окружної прокуратури повідомили фігуранту про підозру за ч. 2 ст. 15, ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України, а саме у замаху на вбивство, тобто умисне протиправне заподіяння смерті іншій людині. Цей злочин карається позбавленням волі на строк від семи до п'ятнадцяти років. За клопотанням поліцейських, суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Слідство триває”, - прокоментував заступник начальника слідчого відділу територіального підрозділу поліції Микола Стойнов.

Нагадаємо, що поліцейські затримали 40-річного жителя Подільського району за підозрою у вбивстві співмешканки. Чоловік побив до смерті через ревнощі. Про це повідомили в Головному управлінні національної поліції в Одеській області.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися