В Одесі підлітки можуть потрапити за ґрати на 15 років: що вони вчинили

В Одесі підлітки вчинили розбійний напад

У Пересипському районі Одеси, в одному зі скверів, четверо підлітків від 16 до 17 років вчинили розбійний напад на двох хлопців свого ж віку. За даними правоохоронців, їхні дії були жорстокими: вони побили своїх жертв і, виставивши пістолет, вимагали від них гроші та особисті речі. Про це повідомляє ГУНП в Одеській області. 

Після нападу зловмисники швидко втекли, забравши з собою гроші та речі, які їхні жертви носили при собі, загалом на суму понад 36 тисяч гривень. Однак, завдяки докладному опису потерпілих, правоохоронці змогли швидко встановити осіб, які стояли за цим злочином. 

Під час обшуків правоохоронці вилучили частину викраденого майна та зброю, яка буде направлена на експертизу.

За даними Суворовської окружної прокуратури міста Одеси, всім учасникам цього нападу пред'явлено звинувачення у розбійному нападі. Якщо їх вину буде доведено, їм загрожує від восьми до п'ятнадцяти років позбавлення волі з конфіскацією майна.


Нагадаємо, в результаті оперативної реакції одеських правоохоронців на залізничному вокзалі було затримано зловмисника, який пограбував жительку Херсонщини. За даними пресслужби поліції, чоловіку, що вирвав з рук потерпілої значну суму грошей, тепер загрожує кримінальна відповідальність.

Крім того, п'ятеро чоловіків, які стояли за серією нападів на банківські установи в Одесі, отримали строгі вироки. Головний організатор та один із його спільників засуджені до 11 років позбавлення волі, тоді як троє інших учасників групи отримали 9 років ув'язнення. Крім того, до державного бюджету передано конфісковане майно групи, включаючи автомобілі, зброю та інші предмети.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися