В Одесі серед білого дня чоловік викрав мопед: причина

За скоєне чоловіку загрожує до п’яти років позбавлення волі

В Одесі чоловік незаконно заволодів чужим мопедом. Так, наразі поліцейські вже повідомили правопорушнику про підозру. Про це зазначили в Головному управлінні національної поліції в Одеській області.

Інцидент стався вранці на Люстдорфській дорозі. Побачивши припаркований на узбіччі двоколісник, одесит вирішив його викрасти. Він з’єднав дроти запалювання, привів в дію двигун, сів за кермо і рушив тротуаром у бік свого дому. Невдовзі  правопорушника помітили патрульні та зупинили його для перевірки документів. Після того, як водій не зміг їх надати, на місце була викликана слідчо-оперативна група.

Правоохоронці встановили, що мопед — викрадений. Зі слів одесита, чужий двоколісник він планував залишити на парковці біля свого будинку, а потім вже вирішувати, що з ним робити далі.

“Слідчі під процесуальним керівництвом Київської окружної прокуратури міста Одеси повідомили фігуранту про підозру за ч. 1 ст. 289 Кримінального кодексу України, а саме у незаконному заволодінні транспортним засобом. Її санкція передбачає покарання у вигляді обмеження волі на строк від трьох до п’яти років або позбавлення волі на той самий строк”, - розповіла слідча Одеського районного управління поліції № 1 Аліна Грабарчук.

Нагадаємо, що поліцейські Одещини повернули власниці викрадений мопед. Так, відомо, що житель Розквітівської територіальної громади прийшов увечері у гості до знайомої. Коли жінка на деякий час відійшла у домашніх справах, він проник до її господарського приміщення та викрав мопед. Двоколісник він закотив до себе додому та сховав у сіні. Про це повідомили в Головному управлінні національної поліції в Одеській області.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися