На Одещині чоловік викрав мопед та сховав його в сіні: подробиці справи

За скоєне правопорушнику загрожує позбавлення волі

Поліцейські Одещини повернули власниці викрадений мопед. Так, відомо, що житель Розквітівської територіальної громади прийшов увечері у гості до знайомої. Коли жінка на деякий час відійшла у домашніх справах, він проник до її господарського приміщення та викрав мопед. Двоколісник він закотив до себе додому та сховав у сіні. Про це повідомили в Головному управлінні національної поліції в Одеській області.

Як тільки власниця транспортного засобу виявила, що її обікрали, то одразу звернулася до поліції. Поліцейські розшукали правопорушника, який відсиджувався у будинку родичів.

“За наявності достатніх доказів, зібраних поліцейськими, слідчі під процесуальним керівництвом Березівської окружної прокуратури повідомили фігуранту про підозру у незаконному заволодінні транспортним засобом, вчиненому з проникненням у приміщення. Цей злочин кваліфікується за ч. 2 ст. 289 Кримінального кодексу України та передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від  п’яти до восьми років з конфіскацією майна або без такої. Слідство триває”, - повідомив тимчасовий виконувач обов’язків начальника Березівського районного відділу поліції Юрій Бондар.

Раніше “Коментарі” писали, що на Одещині поліцейські викрили двох хлопців, які викрали мопед у односельчанки. Наразі правопорушникам повідомили про підозру. За скоєне їм загрожує позбавлення волі. Про це повідомили в Головному управлінні національної поліції в одеській області. 

“Коментарі” також повідомляли, що поліцейські затримали 40-річного чоловіка, який викрав у пенсіонера мопед. Подія сталася ввечері біля одного з торговельних павільйонів у місті Ізмаїл. Про це повідомило Головне управління національної поліції в Одеській області.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися