На Одещині судитимуть чоловіка, що утримував жінок та дитину в полоні

Правоохоронці встановили, що мотивом нападу стали ревнощі обвинуваченого до колишньої співмешканки

Справа про жорстоке побиття та утримання двох жінок із дитиною у квартирі в місті Чорноморськ набуває нового розвитку. За даними поліції обвинуваченому у цьому злочині може загрожувати до п'яти років позбавлення волі. Про це повідомляє ГУНП в Одеській області. 

Інцидент трапився минулого літа, коли місцевий мешканець напав на колишню дружину та її матір, утримуючи їх у власній квартирі під загрозою фізичного насильства. Щасливо, побиті жінки та дитина уникнули серйозних травм, завдяки оперативній дії поліцейських.

Правоохоронці встановили, що мотивом нападу стали ревнощі обвинуваченого до колишньої співмешканки. Чоловік, проник до квартири матері жінки, завдавши кілька  ударів молотком та кулаками. Після цього він замкнув їх у квартирі, вимагаючи врегулювати стосунки.

Під час тривалого переговорного процесу з поліцейськими, чоловік випустив спочатку матір, а потім і колишню співмешканку з дитиною.

Обвинувачений буде судитися за ч. 2 ст. 125 Кримінального кодексу України за умисне легке тілесне ушкодження та за ч. 2 ст. 146 того ж кодексу за незаконне позбавлення волі, вчинене стосовно двох чи більше осіб. Максимальне покарання за ці статті — до п'яти років позбавлення волі. Зараз чоловік знаходиться під вартою, а справа готується до розгляду в суді.

Нагадаємо, в Хаджибейському районі Одеси військовослужбовець взяв у заручники жінку та дитину. Як повідомили в Силах оборони півдня чоловік  на тлі проблем в особистому житті намагався вкоротити собі віку.  Військовослужбовець  озброєний зарядженим пістолетом, зачинився у квартирі своєї знайомої, де перебувала і сама жінка, і її неповнолітня дитина. Чоловік відмовився відчиняти двері та сказав, що не бажає жити. Вік сповістив, що порізав собі руки і стікає кров'ю.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися