На Одещині військовий взяв у заручники дружину і дитину: подробиці

Чоловік намагався закінчити життя самогубством

В Хаджибейському районі Одеси військослужбовець взяв у заручники жінку та дитину. Як повідомили в Силах оборони півдня чоловік  на тлі проблем в особистому житті намагався вкоротити собі віку. 

Військовослужбовець  озброєний зарядженим пістолетом, зачинився у квартирі своєї знайомої, де перебувала і сама жінка, і її неповнолітня дитина. Чоловік відмовився відчиняти двері та сказав, що не бажає жити. Вік сповістив, що порізав собі руки і стікає кров'ю.

“Запідозривши, що озброєний чоловік перебуває у неадекватному стані, офіцери військової частини викликали поліцію. З метою убезпечення жінки та дитини,  недопущення вчинення самогубства самим військовим, двері було відчинено примусово. Винуватця інциденту доправлено до військового шпиталю. Жінка та дитина не ушкоджені”, - йдеться в повідомленні. 

Раніше “Коментарі” писали, що у  місті Чорноморськ 27-річний містянин зачинив у квартирі колишню цивільну дружину, спільну маленьку донечку та її бабусю, погрожуючи їм фізичною розправою. Крики про допомогу почули люди на вулиці і подзвонили у правоохоронні органи. На виклик місцевих при\хала поліції, а згодом ювенали, психологи, керівництво ГУНП в Одеській області, муніципальна варта тощо.

Нагадаємо, що в Одесі поліцейські викрили чоловіка, який ошукав переселенця, “допомагаючи” йому знайти житло. Правопорушник шахрайським шляхом привласнив телефон та банківські картки незнайомого чоловіка, якого угледів на вокзалі. Про це повідомили в Головному управлінні національної поліції в Одеській області.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися