На Одещині хулігани пошкодили банери із зображенням українських Героїв

Двоє правопорушників, які пограбували та пошкодили пам'ятник пам'яті вояків, стануть перед судом

Поліцейські Роздільнянського району направили до суду матеріали стосовно двох молодиків, які вчинили крадіжку та акти хуліганства на Алеї Слави в місті Роздільна. Обом загрожує кримінальна та адміністративна відповідальність. Про це повідомляє ГУНП в Одеській області. 

У листопаді минулого року ввечері із міського парку були вкрадені кілька підвісних вазонів з квітами, призначених для прикраси меморіалу пам'яті загиблих військовослужбовців Збройних Сил України. Крім того, були пошкоджені банери із зображенням українських Героїв.

В результаті слідчо-розшукових заходів поліція встановила, що до цього причетні двоє молодиків з Роздільнянського та Білгород-Дністровського районів. Один із юнаків у нетверезому стані викрав квіткові вазони для подарунків своїм подругам, тоді як його товариш пошкодив банери з хуліганських мотивів.

Правопорушникам пред'явлено обвинувачення у скоєні крадіжки в умовах воєнного стану та дрібного хуліганства. Обвинувальний акт і адміністративні матеріали направлені до суду. За відповідними статтями, зафіксованими в Кримінальному Кодексі та Кодексі про адміністративні правопорушення, правопорушникам загрожує позбавлення волі та штраф.

Нагадаємо, у Пересипському районі Одеси, в одному зі скверів, четверо підлітків від 16 до 17 років вчинили розбійний напад на двох хлопців свого ж віку. За даними правоохоронців, їхні дії були жорстокими: вони побили своїх жертв і, виставивши пістолет, вимагали від них гроші та особисті речі.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися