В Одесі жінка обдурила продавчиню та привласнила на касі гроші: деталі

За шахрайство їй загрожує від штрафу до обмеження волі

В Одесі поліцейські викрили жінку, яка обдурила у кав’ярні продавчиню і привласнила на касі гроші. Правоохоронці застали правопорушницю “на гарячому”. Інцидент стався в Пересипському районі Одеси. Про це повідомили в Головному управлінні національної поліції в Одеській області. 


Так, правоохоронці з’ясували, що розрахувавшись за сік купюрою в розмірі 1000 гривень, жінка отримала решту, після чого почала обурюватись начебто високою ціною товару та вимагати повернення своїх коштів. Кинула на стіл отриману решту, тихцем забравши звідти 500 гривень, і стала підганяти продавчиню, щоб не затримувала і швидше віддала її тисячу.

Так, правопорушниця пішла з кафе з 1500 грн, але далеко не втекла. На виході її зупинили поліцейські і вилучили у неї викрадені гроші. У скоєному жінка зізналася.

“За даним фактом дізнавачі територіального підрозділу поліції розпочали провадження за ч. 1 ст. 190 Кримінального кодексу України. Вирішується питання про повідомлення фігурантці про підозру у  заволодінні чужим майном шляхом обману, тобто шахрайстві. Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу від 34 до 51 тис. гривень або громадських робіт на строк від двохсот до двохсот сорока годин, або виправних робіт на строк до двох років, або обмеження волі на строк до трьох років”, - йдеться в повідомленні поліції. 

Раніше “Коментарі” писали, що жителя Одеси підозрюють у протиправних діях після того, як він допоміг клієнту придбати автомобіль на американському аукціоні, а потім перепродав авто іншій особі. Поліцейські розпочали розслідування даної шахрайської схеми. Про це повідомляє ГУНП в Одеській області.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися