На Одещині під час сварки жінка вдарила знайомого ножем у груди: чому посварилися

За скоєне жінці загрожує ув’язнення

Поліцейські затримали жительку Одещини за підозрою у спричинені тяжких тілесних ушкоджень своєму знайомому. Жінка вдарила потерпілого ножем у груди, унаслідок чого чоловік опинився у лікарні. Про це повідомили в Головному управлінні національної поліції в Одеській області.

Інцидент стався в одному із сіл Березівської громади. За інформацією поліції, чоловік запросив до себе друзів: жінку та чоловіка. Усі відпочивали, а потім між власником осенлі та жінкою раптово виникла сварка. Чоловік вдарив гостю рукою по обличчю, а вона схопила ніж і вдарила ним односельця у груди. 

Потерпілого негайно госпіталізували до лікарні з проникаючим пораненням грудної ділянки з пневмотораксом. 

“Слідчі під процесуальним керівництвом Березівської окружної прокуратури повідомили фігурантці про підозру в умисному тяжкому тілесному ушкодженні, тобто умисному тілесному ушкодженні, небезпечному для життя в момент заподіяння. Цей злочин кваліфікується за ч. 1 ст. 121 Кримінального кодексу України і карається позбавленням волі на строк від п'яти до восьми років. Підозрювану помістили до ізолятора тимчасового тримання. Поліцейські клопочуть про обрання їй запобіжного заходу”, - йдеться в повідомленні. 


“Коментарі” писали, що в Одесі поліцейські “по гарячих слідах” затримали чоловіка, який спричинив незнайомцю тяжкі тілесні ушкодження. Правопорушник вдарив відвідувача супермаркету ножем у живіт. Про це повідомили в Головне управління національної поліції в Одеській області.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися