В Одесі жінка перетворила свій дім на точку збуту психотропних речовин

Наразі правопорушниці повідомлено про підозру та обрано запобіжний захід

Одеські поліцейські викрили місцеву жінку у наркозлочинній діяльності. Жінка перетворила свій дім на точку збуту психотропних речовин. Про це повідомили в Головному управлінні національної поліції в Одеській області. 

Одеситку затримали “на гарячому” під час збуту PVP. Жінка купувала психотропи в одному із популярних месенджерів, отримувала їх шляхом “закладок”, після чого збувала “клієнтам” прямо у себе вдома.

Крім цього, під час обшуку в оселі правопорушниці, поліцейські вилучили ваги, які використовувались нею для фасування “товару”, гроші, які вона виручила в незаконний спосіб, мобільні телефони та інші речі, що становлять інтерес для слідства.

“Зібравши достатньо доказів слідчі під процесуальним керівництвом Малиновської окружної прокуратури міста Одеси повідомили фігурантці про підозру у незаконному придбанні та зберіганні з метою збуту, а також у незаконному збуті особливо небезпечної психотропної речовини. Цей злочин кваліфікується за ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України та карається позбавленням волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна. За клопотанням слідчих суд обрав підозрюваній запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Слідство триває”, - повідомив слідчий територіального підрозділу поліції Ігор Гапенко.

“Коментарі” писали, що поліцейські в Одесі успішно припинили діяльність жінки, яка вирішила скористатися поштоматом для нелегальної торгівлі наркотиками та психотропними речовинами. Після затримання, слідчі повідомили жінці про підозру у незаконному придбанні, зберіганні та збуті наркотиків в особливо великих розмірах. Про це повідомляє ГУНП в Одеській області.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися