Ховав метадон в деревах: в одному з районів Одеси затримали "закладчика"

Наркоторговцю загрожує позбавлення волі

Одеські правоохоронці успішно припинили діяльність розповсюджувача наркотиків, який використовував популярні месенджери для здійснення незаконних угод. Правоохоронці затримали чоловіка, який намагався залишити "закладку" метадону. Про це повідомляє ГУНП в Одеській області. 

На вулицях Хаджибейського району поліцейські помітили підозрілого чоловіка, який реагував нервово на їхню присутність. Під час бесіди з правоохоронцями, зловмисник визнався у спробі зробити "закладку" та надав приховані згортки метадону. В результаті обшуку інші вісім згорток було знайдено на різних вулицях району.

Спеціалізована слідчо-оперативна група вилучила у затриманого загалом 47 згортків метадону, які були направлені на експертизу. Зазначимо, що наркотики збирався розповсюджувати через популярний месенджер.

Фігуранту оголошено про підозру за ч. 1 ст. 307 Кримінального кодексу України у незаконному придбанні та зберіганні наркотичного засобу з метою збуту. За це йому загрожує позбавлення волі на строк від чотирьох до восьми років. Зараз справу розглядає Малиновська окружна прокуратура міста Одеси, і на час розслідування суд вирішив обмежити підозрюваного цілодобовим домашнім арештом.

Нагадаємо, поліцейські в Одесі успішно припинили діяльність жінки, яка вирішила скористатися поштоматом для нелегальної торгівлі наркотиками та психотропними речовинами. Після затримання, слідчі повідомили жінці про підозру у незаконному придбанні, зберіганні та збуті наркотиків в особливо великих розмірах.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися