В Одесі викрили чоловіка, який обдурив 28 людей на продажі ялинок

Чоловіку загрожує ще три додаткових роки увʼязнення

В Одесі поліцейські викрили утриманця виправної колонії у шахрайстві. Чоловік обіцяв людям неіснуючі ялинки. Про це повідомили в Головному управлінні національної поліції в Одеській області.

Напередодні новорічних свят засуджений за крадіжки чоловік створив на одному із інтернет-ресурсів оголошення про продаж штучних ялинок. Ціна ха шт. коливалась від 500 до 700 гривень. 

Протягом тижня на пропозицією “продавця” відгукнулися 28 жителів Одеси. Під час спілкування з потенційними покупцями, чоловік говорив, що відправить замовлення тільки після повної оплати, а коли на його рахунок надходили гроші – переставав виходити з ними на зв’язок. 

У такий спосіб чоловік ошукав містян на загальну суму майже 20 тисяч гривень. Не дочекавшись ані товару, ані відповіді від торговця, потерпілі зрозуміли, що стали жертвами шахрайської схеми, і звернулися по допомогу в поліцію.

“Зібравши достатню кількість доказів, слідчі під процесуальним керівництвом Приморської окружної прокуратури міста Одеси повідомили фігуранту про підозру  за ч. 2 ст. 190 Кримінального кодексу України, а саме у заволодінні чужим майном шляхом обману, тобто шахрайстві, вчиненому повторно. Утриманцю виправної колонії загрожують ще три роки ув’язнення. Слідчі дії тривають”, - повідомила слідча територіального підрозділу поліції Марина Єрмоленко.

“Коментарі” писали, що в Одесі поліцейські викрили чоловіка у шахрайстві з продажем неіснуючих телефонів. Впродовж тижня раніше судимому за крадіжки та наркозлочини правопорушнику вдалось ошукати 26 містян на загальну суму майже 11 тисяч гривень. Про це повідомили в Головному управлінні національної поліції в Одеській області.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Партия 5.10

15 січня 2024, 17:02

Ой смешно 20 000 нашли, а 100 000 потратили на поиски, а когда миллиарды украденные Розенблаттом найдёте ?

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися