Житель Одещини, який зґвалтував жінку, отримав вирок суду: який саме

Чоловік зґвалтував жінку і спробував вбити її, щоб приховати злочини

Житель Білгород-Дністровського району, який скоїв розбійний напад на односельчанку, зґвалтував її та намагався вбити, отримав обвинувальний вирок суду. Правопорушника засудили до позбавлення волі строком на десять років із конфіскацією майна. Про це повідомили в Головному управлінні національної поліції в Одеській області.

Нагадаємо, що наприкінці серпня минулого року чоловік проник вночі до будинку односельчанки у пошуках цінних речей. Щоб жінка не чинила опір, він пригрозив їй фізичною розправою, а для підсилення тиску вдарив рукою по голові та запальничкою підпалив на ній одяг. 

Чоловік забрав у потерпілої заощадження у сумі 300 гривень та мобільний телефон вартістю 1200 гривень. Однак на цьому не зупинився. Правопорушник зґвалтував жінку і спробував вбити її, щоб приховати злочини. 

Вже на ранок поліцейські розшукали зловмисника і затримали в процесуальному порядку.

“Прокуратури висунули йому обвинувачення у нападі з метою заволодіння чужим майном, поєднаним із насильством, небезпечним для життя чи здоров’я особи, яка зазнала нападу, поєднаним з проникненням у житло, вчиненому в умовах воєнного стану; у зґвалтуванні; у закінченому замаху на умисне вбивство, тобто умисне протиправне заподіяння смерті іншій людині, вчиненому з особливою жорстокістю, з корисливих мотивів, з метою приховати інше кримінальне правопорушення, поєднане із зґвалтуванням”, - йдеться в повідомленні поліції. 

“Коментарі” писали, що на Одещині затримали підозрюваного у вбивстві жителя Подільського району. Ним виявився співмістянин убитого. Чоловіка розшукали в Одесі, куди він відразу втік. Про це повідомили в Головному управлінні національної поліції в Одеській області.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися