На кордоні Одещини та Молдови затримали ухилянтів (ВІДЕО)

Прикордонники впіймали порушників за допомогою дрону біля Молдовського кордону

Прикордонний дрон, обладнаний тепловізором, виявив двох порушників неподалік селища Захарівка в Роздільнянському районі Одеської області, що прикордонне з Молдовою. Оператор дрона оперативно передав інформацію прикордонним нарядам, які забезпечили зупинку подорожувальників. Про це повідомляє Південне регіональне управління Держприкордонслужби України.

За попередньою інформацією, двоє порушників, які намагалися пройти через поле до сусідньої країни, виявились 34-річним та 25-річним жителями Чернігова та Сум. Прикордонники склали протоколи про адміністративні правопорушення за ч. 2 ст. 204-1 КУпАП "Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України". Справи вже направлені до суду для вирішення.


Невдалі спроби перетину кордону 

Нагадаємо, прикордонники Подільського загону виявили 22-річного чоловіка, який спробував незаконно перетнути державний кордон на придністровському сегменті з Молдовою. Затримання стало можливим завдяки оператору безпілотника, обладнаного тепловізором, який виявив невідому особу поблизу села Розалівка Роздільнянського району. 

Раніше “Коментарі” писали, що на Одещині біля кордону з Молдовою прикордонники затримали трьох порушників у рясах та одного у спортивному одязі. Під час з’ясування обставин виявилося, що із трьох “батюшок” лише один є кліриком, який належить до церкви з керівним центром в країні-агресорі – Росії. Саме він і забезпечив церковним вбранням двох своїх попутників. 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися