За привітання з днем народження одесит може потрапити за ґрати: подробиці

Під час дії воєнного стану заборонено запускати салюти

Поліцейські Одеси виявили порушника, який влаштував справжнє піротехнічне шоу у житловому кварталі Люстдорфської дороги. Інцидент, зафіксований 15 січня близько 21 години, став предметом розслідування після того, як відео цієї події з'явилося в Інтернеті. Про це повідомляє ГУНП в Одеській області. 

На відеозаписі видно, як невідомий громадянин використовує піротехнічний пристрій, що детонує прямо у дворі багатоповерхових будинків. Спеціальна група поліції встановила місце події та вилучила коробку зі смугастим салютом, яка слугує ключовим доказом у справі.

В ході досудового розслідування, ініційованого за статтею 296 (хуліганство) Кримінального кодексу, правоохоронці визначили особу чоловіка, який вирішив привітати дружину приятеля феєрверком. Наразі триває розслідування кримінального провадження, а фігуранту може загрожувати штраф від 1,7 до 34 тисяч гривень або арешт на строк до шести місяців, або обмеження волі до п'яти років, згідно з чинним законодавством.

Нагадаємо, в Одесі поліцейські затримали 44-річного чоловіка, який запустив феєрверк у дворі багатоквартирного будинку на вулиці Академіка Глушка. Чоловік порушив заборону на використання піротехнічних виробів під час дії воєнного стану. Йому загрожує штраф до 34 000 гривень або обмеження волі до 5 років.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися