На Одещині трактористу не заплатили за роботу і він провчив роботодавця: як саме

Правопорушнику загрожує позбавлення волі і конфіскація майна

В Одеській області чоловік викрав трактор через те, що роботодавець не розрахувався з ним за виконані польові роботи. Правоохоронці знайшли сільськогосподарську техніку та  повернули власнику. Про це повідомили в Головному управлінні національної поліції в Одеській області.

Інцидент стався в Подільському районі. За попередньою інформацією поліції, один із фермерів прийшов на територію тракторної бригади. Чоловік не реагував на зауваження охоронців, він лише завів трактор та поїхав на ньому геть. 

Правопорушник залишив  транспортний засіб у полі за селом. Там його і знайшли поліцейські. Свій вчинок чоловік пояснив тим, що представники підприємства не розрахувались з ним за роботу. 

“Дії фігуранта слідчі кваліфікували за ч. 3 ст. 289 Кримінального кодексу України та під процесуальним керівництвом Любашівської окружної прокуратури повідомили йому про підозру у незаконному заволодінні транспортним засобом, вчиненому з проникненням у сховище, якщо предметом незаконного заволодіння є транспортний засіб, вартість якого у двісті п’ятдесят і більше разів перевищує неоподаткований мінімум доходів громадян. Суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді нічного домашнього арешту. Слідство триває”, - повідомив начальник відділу поліції № 1 Подільського районного управління поліції Олег Ситник

“Коментарі” писали, що на Одещині поліцейські відправили на лаву підсудних жителя Білгород-Дністровського району, який привласнив чужий легковик. Правопорушник може отримати покарання від обмеження до позбавлення волі. Про це повідомили в Головному управлінні національної поліції в Одеській області.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися