На Одещині виявили наркотеплиці: яке покарання чекає на "садівника"

У Болградському районі викрито вирощувача та виробника канабісу

Поліцейські в Болградському районі розкрили справу про незаконне вирощування конопель та виготовлення канабісу, затримавши жителя одного із сіл. За оперативною інформацією, чоловік вирощував та виготовляв наркотичні речовини у трьох теплицях. Про це повідомляє ГУНП в Одеській області. 

Під час обшуків правоохоронці виявили 272 кущі наркомістких рослин та 3,5 кілограми канабісу. Фігурант справи розповів, що коноплі вирощував для продажу, а канабіс виготовляв для власного використання.

За даним фактом слідчі повідомили про підозру згідно з ч. 2 ст. 310 та ч. 3 ст. 309 Кримінального кодексу України. Відзначимо, що чоловіка може чекати покарання у вигляді позбавлення волі на тривалий термін від трьох до восьми років.

Зазначимо, одеситу, який проживає в Хаджибейському районі, загрожує від трьох до семи років ув’язнення за незаконне зберігання бойових припасів та наркотичних засобів. Поліцейські провели обшук, який виявив дві гранати, піротехніку та наркотичні речовини рослинного походження.

Нагадаємо, поліцейські в Одесі успішно припинили діяльність жінки, яка вирішила скористатися поштоматом для нелегальної торгівлі наркотиками та психотропними речовинами. Після затримання, слідчі повідомили жінці про підозру у незаконному придбанні, зберіганні та збуті наркотиків в особливо великих розмірах.

Крім того, в торговому порті на Одещині правоохоронці виявили наркотики у помічника капітана. Наразі моряку повідомили про підозру у замаху на контрабанду наркотичного засобу.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися