На Одещині чоловік влаштував пожежу в гуртожитку: чи є постраждалі

Правоохоронці затримали палія

Поліцейські з Одеського району оперативно затримали чоловіка, який підпалив автомобіль та влаштував пожежу в гуртожитку. На щастя пожежі швидко загасили й ніхто не постраждав. Про це повідомляє ГУНП в одеській області. 

П’яний мешканець одного із сіл Дальницької ОТГ вирішив через непорозуміння з товаришем підпалити колесо автомобіля його дружини. На цьому палій не зупинився й пішов на сходовий майданчик першого поверху де підпалив дерев’яний стілець.

Зловмисник встиг втекти з місця події, але мешканці гуртожитку вчасно загасити полум'я. На щастя ніхто не постраждав, хоча майно було частково пошкоджено. Вартість завданих збитків наразі встановлюється.

Чоловікові вже повідомлена підозра за частиною 2 статті 194 Кримінального кодексу України, що стосується умисного пошкодження чужого майна шляхом підпалу. Суд надав йому запобіжний захід у вигляді тримання під вартою, а за цим злочином йому загрожує від трьох до десяти років ув'язнення.

Варто відзначити, що це не перший випадок підпалу, пов'язаний з цим чоловіком. Раніше він також перебуваючи у стані алкогольного сп'яніння підпалив автомобіль свого знайомого. Судове слідство щодо цього інциденту вже триває.

Нагадаємо, в Одесі лідер групи, відомий у кримінальному середовищі на прізвисько “путін” та шість його спільників підпалювали квартири в Одесі “на замовлення”.Правопорушники в листопаді підпалили автомобільні шини біля дверей двох квартир у багатоповерхівках в Київському районі Одеси. Мешканці будинків самостійно загасили вогонь та звернулися до поліції.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися