GTA по-одеськи: п’яний чоловік побив власника авто та вирішив покататись

За викрадення авто та керування в стані алкогольного сп'яніння чоловік може потрапити за ґрати на 8 років

В Березівському районі невідомий чоловік вдарив місцевого мешканця, після чого незаконно заволодів його автомобілем "ВАЗ". Потерпілий оперативно повідомив поліцію, і за кілька годин правоохоронці вже затримали правопорушника. Про це повідомляє ГУНП в Одеській області. 

Поліція отримала сигнал від місцевого мешканця через службу "102". Свідок повідомив, що невідома особа агресивно напала на нього біля місцевого клубу, вдарив його та викрав його автомобіль марки "ВАЗ". Після отримання інформації, слідчо-оперативна група і патрульна поліція вирушили на місце події.

За декілька годин поліцейські виявили транспортний засіб та затримали зловмисника, який виявився сильно п'яним. Вимірювання рівня алкоголю в його організмі показало перевищення норми більш ніж у сім разів.

Правоохоронці склали адміністративні матеріали та пред'явили обвинувачення за кількома статтями, включаючи керування у стані алкогольного сп'яніння та незаконне заволодіння транспортним засобом. Максимальне покарання для таких правопорушень може бути до восьми років позбавлення волі разом із конфіскацією майна. Суд призначив запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Нагадаємо, Одеська поліція розкрила випадок шахрайства з іномаркою, в результаті якого двоє громадян постраждали, а збитки становлять понад 20 тисяч доларів США. Киянину, якого підозрюють у цьому злочині, вже повідомили про підозру, і йому загрожує позбавлення волі.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися