Помста вогнем: на Одещині чоловік підпалив будівлю за відмову дати гроші в борг

Одеський палій може потрапити за ґрати на 10 років

Житель Ізмаїльського району, ображений відмовою надати борг, вирішив помститися і підпалив приміщення споживчого товариства. Спецпідрозділ поліції швидко виявив та викрив порушника. Про це повідомляє ГУНП в Одеській області. 

Виклик на лінію "102" надійшов від ДСНС щодо пожежі в споживчому товаристві в Саф'янівській сільській територіальній громаді. Поліцейські, прибувши на місце, виявили ознаки підпалу, включаючи розбите віконне скло та пляшку із запальною речовиною, яку вилучили для експертизи.

Розслідування виявило, що винуватець подій — місцевий мешканець, якому відмовила в боргу керівниця товариства. Щоб відплатити їй, чоловік підпалив пляшку та кинув її через вікно офісу керівника. Подія залишила матеріальні збитки, але, на щастя, без постраждалих.

Правоохоронці повідомили фігуранта про підозру в умисному пошкодженні майна, а суд обрав запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту. Попереду чоловіка може чекати позбавлення волі на термін від трьох до десяти років. Суд вже розглядає його судимість за раніше скоєні правопорушення, такі як пограбування та крадіжки.

Нагадаємо, в Одесі лідер групи, відомий у кримінальному середовищі на прізвисько “путін”, та шість його спільників підпалювати квартири в Одесі “на замовлення”. Правопорушники в листопаді підпалили автомобільні шини біля дверей двох квартир у багатоповерхівках в Київському районі Одеси. Мешканці будинків самостійно загасили вогонь та звернулися до поліції.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися