В Одесі правоохоронець володів шістьма закладами розпусти

За ніч клієнти платили 500 доларів США

Державне бюро розслідувань завершило передсудове розслідування справи про мережу закладів розпусти в самому центрі Одеси, яку відкрито за участю працівника правоохоронних органів. Правоохоронець залучив до цієї темної діяльності сімох спільників. Про це повідомляє ДБР в Одеській області. 

Правоохоронець, спільно зі своєю групою, відкрив шість салонів розпусти, де "працювали" 20 жінок віком від 18 до 45 років. Своє посадове становище він використовував для приховування цієї злочинної схеми.

Мережа націлена переважно на іноземців, що платили від 500 доларів за ніч. Щомісяця організатори отримували понад 30 тисяч доларів. ДБР розкрило цю злочинну схему в серпні 2023 року.

Правоохоронця та його спільників звинувачують у сутенерстві та утриманні місць розпусти, здійснених організованою групою (ч. 2 ст. 302 КК України, ч. 3 ст. 303 КК України). Суд може призначити покарання у вигляді позбавлення волі до 10 років з конфіскацією майна.

Нагадаємо, одеситки в орендованих квартирах організували місце розпусти. Правопорушниці у віці від 37 до 61 років намагалися таким чином заробити кошти.  Втім, поліцейські викрили “бізнес план” жінок. За попередньою інформацією правоохоронців, жінки розміщували в Інтернеті оголошення про вакансії адміністраторів у масажних салонах. Далі сутенерки і вербували жінок, які опинились у скрутному становищі, для надання інтимних послуг за гроші. Жінкам пропонували щоденні виплати, можливість проживання та комфортні умови праці. Організаторки “бізнесу” надалі спілкувалися з клієнтами, надавали їм на вибір жінок.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Ара

2 лютого 2024, 11:53

Вот это сука классический Украинский правоохоронец! Продажный враг правового государства! Честный мусор - это мусор которого пока не поймали!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися